AK Partili Kepolu’ya mahalle ve köy ziyaretlerinde yoğun ilgi

AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Diyarbakır İl Başkan Vekili Suna Kepolu Ataman’ın kırsal mahalle ve köylere yönelik ziyaretleri yoğun ilgi eşliğinde devam ediyor.

AK Partili Kepolu’ya mahalle ve köy ziyaretlerinde yoğun ilgi

Suna Kepolu Ataman, bugün Silvan İlçesi’ne bağlı Kutlualan ve Heybelikonak Mahalleri’nde köy sakinleri ile bir araya geldi.

‘ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İŞ VE AŞ KAPISI OLACAK’

Köy halkının yüksek katılımıyla gerçekleşen ziyarette sorun ve talepleri dinleyen Suna Kepolu Ataman, Silvan Organize Sanayii Bölgesi kuruluş işlemlerini AK Parti olarak takip ettiklerini, arsa yeri tahsis işlemlerinin bittiğini, Organize Sanayi’nin Silvan ilçesinde yaşayan işsiz vatandaşları için iş ve aş kapısı olacağına inandığını belirtti.

‘ÇALIŞMALAR TARAFLI TARAFSIZ HERKES TARAFINDAN TAKDİR GÖRÜYOR’

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Silvan Belediyesi’nin köylerde yaşayan vatandaşların yaşam konforlarını en üst seviyeye taşımak için tüm imkanları seferber ettiğini ifade eden Ataman, gösterilen çabanın taraflı tarafsız herkes tarafından kabul edildiğini vurguladı.

ZİYARETLERE GÖSTERİLEN YOĞUN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Suna Kepolu Ataman, ziyaretleri sırasında kendisine gösterilen yoğun ilgi için vatandaşlara teşekkürler ederken, vatandaşlar da bölgede huzur ve güven ortamını tesis eden AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

‘DURMADAN, DİNLENMEDEN ÇALIŞMAYA SÖZ VERDİK’

Ataman, ziyarete dair kareleri paylaştığı sosyal medya hesabında ise,  “Durmadan, dinlenmeden çalışmaya söz verdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz ve milletimiz için durmak yok, yola devam.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir