AK Partili Kılıç’tan Mustafakemalpaşa çıkarması

28. Dönem AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa’da bir dizi temasta bulundu.

AK Partili Kılıç’tan Mustafakemalpaşa çıkarması

27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili ve 28. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, Türkiye’nin ikinci yüzyılının biçimlendirecek 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ve yönetimi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ile İlçe gençlik kollarının da hazır bulunduğu program kapsamında Lalaşin Mahallesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi. Ağaçlı Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğindeki iftara da katılan Vekil Kılıç, daha sonra ise Killik Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Milletvekili Ahmet Kılıç, Mustafakemalpaşa’da karşılaştıkları ilgiden de çok memnun olduklarını söyledi.

Vekil Ahmet Kılıç, “Türkiye’mizin ve Mustafakemalpaşa’mızın hedefleri var. Ülkemizin geldiği nokta ortada, Bursa’nın geldiği nokta ortadır. 20 yıllık iktidarımızda yazılan destanların altında siz değerli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin desteği ve inancı var. Önümüze engeller çıkarıyor bunlarla Türkiye’yi hedeflerinden şaşırtacaklarını zannediyorlar. Buradan tekrar etmekte fayda var. Başaramadınız başaramayacaksınız. Eski Türkiye artık yok. Destanlarımızın arkasında halkımızın destekleri var. Bu engellere çanak tutan dertleri ülke değil sadece Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olan bir muhalefet var. 14 Mayıs’ta halkımız sandıkta gereken cevabı hepsine verecektir ” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir