AK Partili meclis üyesi şov yaptı; kendini yerlere atıp beni dövüyorlar diye bağırdı

Bu sabah Tavşantepe’de Büyükşehir ekipleri ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında çıkan tartışma sonrası AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Efe’nin kendini yerlere atması ve “Beni dövüyorlar. Polis!” diye bağırması görenleri şaşkına çevirdi

AK Partili meclis üyesi şov yaptı; kendini yerlere atıp beni dövüyorlar diye bağırdı

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Tavşantepe bölgesinde, Kocaeli Şehir Hastanesi yol çalışması alanına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, İzmit Belediyesi çalışanlarını alana sokmadıkları iddiaları üzerine, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve çalışma arkadaşları olay yerine gitti. Başkan Hürriyet bölgeye gidince İzmit Belediyesinin AK Partili Meclis üyesi İbrahim Efe de bölgeye gitti.

Yol boyunca yürüyen Başkan Hürriyet ve ekibini sözlü olarak taciz etmeyen başlayan İbrahim Efe’yi başkanın yanına yaklaştırmamak için bir vatandaş hafifçe itince, Efe kendini yerlere atarak yuvarlanmayan başladı. Bir ara yerden kalkan İbrahim Efe tekrar kendini yerlere atarak, “İmdat polis, beni dövüyorlar” diye bağırmaya başladı. İbrahim Efe’nin şovunu bölgedeki vatandaşlar da şaşkınlıkla izledi.

İBRAHİM EFE KİMDİR?

Geçtiğimiz dönemlerde İzmit Tavşantepe Muhtarlık görevini üstlenen İbrahim Efe, Mayıs 2023 seçimlerinde de AK Parti’den milletvekili adayı gösterilmiş fakat seçilememişti. Son yerel seçimlerde muhtarlığa adaylığını koymayan Efe, İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyeliği’ne seçildi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir