AK Partili vekilin aracı şarampole devrildi

Afyonkarahisar’da meydana gelen kazada bir TIR’dan yol dağılan büyükbaş hayvanlara çarpan otomobil, şarampole yuvarlandı. Olayda, araç içinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve Muhammet Talha Yenişehirlioğlu hafif bir şekilde yaralandı. Yaralılar üniversite hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

AK Partili vekilin aracı şarampole devrildi

Kaza, Afyonkarahisar-İzmir kara yolu Sinanpaşa ilçesi Karacaören Köyü yakınlarında sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen canlı büyükbaş hayvan yüklü TIR kontrolden çıkarak devrildi. Yan yatan araç sürüklenerek karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada kupası alev alan TIR’dan sürücü kendi imkanları ile çıkabildi. Devrilen TIR’daki büyükbaş hayvanlar ise dorseden dışarı çıkarak çevreye dağıldı. Bu sırada yoldan geçmekte olan ve AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve Muhammet Talha Yenişehirlioğlu’nu taşıyan Ünal Özdemir idaresindeki otomobil ise yola dağılan büyükbaş hayvanlardan birisine çarparak şarampole yuvarlandı. Olayda milletvekili ve oğlu hafif şekilde yaralandı.

AW909817_03

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar üniversite hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

AW909817_01

KARAYOLU 2 SAAT ULAŞIMA KAPANDI

Kaza sonrası jandarma tarafından inceleme başlatılırken, karayolu trafik yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı.

AW909817_02

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir