Akın Akınözü’nün partneri belli oldu

Talat Bulut ve Akın Akınözü’nün bir araya geldiği Tuzak dizisinin hazırlıkları sürüyor. Dizide Akınözü’nün partneri de merak konusu oldu. İddiaya göre Akın Akınözü’nün partneri son dönemin en parlak isimlerinden biri oldu.

Akın Akınözü’nün partneri belli oldu

Son olarak Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan Akın Akınözü, zaman geçmeden yeni projesi için anlaştı. TV8’in Tuzak dizisi, Akınözü ve usta oyuncu Talat Bulut’u bir araya getirecek. Etkileyici bir intikam hikayesi olan dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor.

Tuzak’ın oyuncu kadrosuna İlayda Çevik dahil olmuştu. Genç oyuncu, Talat Bulut’un canlandıracağı Aslan Bey’in sevgilisi ‘Luna’yı oynayacak. TV8 ekranında izleyiciyle buluşacak olan dizide Akın Akınözü’nün partnerini kimin oynayacağı hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Televizyongazetesi’nde yer alan habere göre Hercai’de Ebru Şahin, Kaderimin Oyunu’nda Öykü Karayel’le çok başarılı bir çift olan Akın Akınözü’nün yeni dizisinde kendisine eşlik edecek kadın oyuncunun Bensu Soral olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bensu Soral en son geçen geçen yaz Cam Tavanlar dizisinde rol almıştı. Sıra dışı bir konuya sahip Cam Tavanlar’da Soral’a Kubilay Aka eşlik etmişti. Ancak dizi reytinglerde umduğunu bulamayarak kısa sürede final yapmıştı.

Senaryosu Eylem Canpolat tarafından kaleme alınacak Tuzak dizisinde Akın Akınözü bir avukatı canlandıracak. Dizi için şimdiye kadar Talat Bulut, Esengül Aypek ve İlayda Çevik’le anlaşma yapıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir