AKP’den, ‘İnce’ye destek mesajı’ iddiasına suç duyurusu

AKP Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye destek için partililere Whatsapp üzerinden mesaj attıkları iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

AKP’den, ‘İnce’ye destek mesajı’ iddiasına suç duyurusu
AKP Beykoz İlçe Başkanı Dilmaç, Memleket Partisi lideri İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığına hak kazanması için gereken 100 bin imzaya ulaşması için partilileri seçim kurullarına taşıdıkları iddiasını reddetti.

Sosyal medyada AKP Beykoz İlçe Başkanlığı’na ait olduğu iddia edilen Whatsapp grubu yazışmasının fotoğrafına paylaşıldı. Fotoğrafta AKP Beykoz İlçe Başkanı Dilmaç’ın parti binası önünden araçlarla, partilileri Anadolu Adliyesi’ne götürecekleri ve Muharrem İnce için imza vermesini istediği öne sürülen bir mesaj yer aldı.

Twitter hesabından açıklama yapan Muhammed Hanefi Dilmaç, “Ahlaksızca tezgahlanmış bir montaj ve kurgu ile bu iftiraları yayanlar ve haber yapanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

“Asılsız bir hesap üzerinden photoshop ile montaj yapanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunup konunun ciddi anlamda takipçisi olacağız” diyen Dilmaç, sonraki paylaşımında suç duyurusu dilekçesinin fotoğrafına da yer vererek, “Söylemediğimiz sözleri güya söylemişiz gibi yazarak yayınlayan sahtekar ve müfterilere yönelik hukuki mücadele başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

İddiayı reddeden Muharrem İnce de aynı fotoğrafı paylaşan Avrasya Araştırma şirketinin sahibi Kemal Özkiraz’a tepki göstermiş ve suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir