Akşener, partisinin Bursa teşkilatıyla iftar programında buluştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi program için Bursa’ya geldi. Akşener, Bursa ziyareti kapsamında İYİ Parti Bursa teşkilatıyla iftar programında bir araya geldi.

Akşener, partisinin Bursa teşkilatıyla iftar programında buluştu

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi program için Bursa’da. Akşener, öğle saatlerinde Orhangazi ve Gemlik’te esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ardından Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi nedeniyle vefat eden babasının evine taziye ziyaretinde bulunan Akşener, iftar programında da Bursa teşkilatıyla buluştu.

Düzenlenen iftar programına, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti İlçe Belediye Başkan Adayları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

‘ÜLKEYE NEFES ALDIRMAK İÇİN KENDİMİZDEN VAZGEÇTİK’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa’da irademizin güçlü olmasını, pek çok iftiraya karşı yılmamayı Bursa’da öğrendim. Mübarek ramazanın ülkemize bereket getirmesini diliyorum. Bu zorlu yolculukta Türkiye’ye bir nefes aldırmak için çıktığımız bu yolculukta arkadaşlarımın, bugün içinden bazıları Bursa Belediye Başkan adayı, bazıları ilçe Belediye Başkan adayları. Allah bu sefer bize kazanmayı nasip etsin. Biz Türkiye’ye kazandırmak için kendimizden vazgeçtik. Ülkeye nefes aldırmak için kendimizden vazgeçtik. Kazanmamayı tercih ettik, kazandırdık. Bu ucube sistemden kurtulur zannettik ama meğersem bu kavgadan herkes memnunmuş. Böyle bir durumda seçmenin konuşulmadığı, Bursa’nın derdinin konuşulmadığı seçimler olur ve sonuçta bu millet çırak çıkar” diyerek konuşmasına başladı.

AKŞENER ERDOĞAN’A SESLENDİ: EMEKLİYE BAYRAMDA 7 BİN LİRA İKRAMİYE VERECEKSİN

Akşener, “Geçen gün bir televizyon programında bir ekonomist hanımefendi, bir ekonomist arkadaşa soruyor. Meral hanım ekonomi konuşmuyor, emeklileri konuşuyor diyor. Emekliler aç. Emekliyi konuşmayıp kimi konuşacağım. Bursa’nın Gemlik ilçesinde 10 bin 500 lira emekli maaşı alan, evinde ne pişireceğini bilmeyen yaşlı kadınlar, yaşlı adamlar gördüm. Ekonominin vurduğu emekliyi konuşmayacağım da, saraylarda zevki sefa süren beyleri mi konuşacağım.Cumhurbaşkanı olarak her şey elinizde. 16 gün var seçime. Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin. 11 bin lira seyannen zam yapacak, en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getireceksin. Seçimlerde mülakatı kaldıracağım dedin. Kaldırmadın. Mülakatı kaldır, gençlerin oyu senin olsun. Böyle bir noktada 100 bin öğretmen tayin edeceksin. Ben atanamayan öğretmenlerin de, gençlerin de oyuna talibim” diyerek konuşmasını sürdürdü.

‘TÜRKOĞLU, SİNAN ATEŞ’İ UNUTTURMAYACAK’

“Selçuk Türkoğlu, bütün ömrü hayatı Bursa’da haksızlığa uğrayan kişiler adına aktivizm ile geçmiştir” diyen Akşener, “Biliyoruz ki bu ülkede kim vurduya gidilir, arkasından konuşulmaz. Bunlardan biri Sinan Ateş. Sinan Ateş’in ailesinin yanından geliyorum. Selçuk Türkoğlu, haksızlığa uğrayan herkes adına mücadele eden birisi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği takdirde Sinan’ı unutturmaz. Iyi belediyeciliği, israf yapmayan belediyeciliği, insan kayırmayan belediyeciliği zaten anlatıyor. Adamın bir özelliği daha var. Korkusuz, cesur, haklının yanında, haksızın karşısında” açıklamalarında bulundu.

Akşener, konuşmasının ardından 17 İlçe Belediye Başkan Adayını sahneye davet ederek, vatandaşlardan Belediye Başkan adayları için oy istedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir