Akşener’den Sinan Ateş’in ailesine ziyaret!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti.

Akşener’den Sinan Ateş’in ailesine ziyaret!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in Bursa’daki baba evini ziyaret etti.

Akşener’e İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, Selçuk Türkoğlu, Osmangazi İlçe Başkanı Erkan Zorba, Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Beklen ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu eşlik etti.

Akşener ziyaretin ardından Bursa’dan ayrıldı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener’in ziyaretine ilişkin İYİ Parti Bursa İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etmesine ilişkin konuşan Kürşad Zorlu, “Biz bugün bizi çok üzen bir saldırının takipçisi olmak için buradayız. Ankara’nın göbeğinde bir akademisyen, bir genç insan, iki kız çocuk babası vatansever katledildi. Bu hukukun da ötesinde insan vicdanını yaralayan bir netice şüphesiz. Asla bir siyaset malzemesi haline getirilmemesi için büyük özen gösterdik. Katiller ortaya çıkana kadar Meral Akşener bu davanın takipçisi olacaktır. Merhumun ailesine görüşme gerçekleştirmişlerdi. Bugün de Bursa’da babası ve ailesiyle bir araya geldi. Biz her konuda şüphesiz ailenin yanındayız. Başta Bursalılar olmak üzere Türk milletine başsağlığı diliyorum.” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir