Aleyna Tilki dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Bu cuma yeni İngilizce şarkısı ‘Take It Or Leave It’i yayınlayacak olan Aleyna Tilki önceki gün Etiler’de bir restoranda yemek yedi. Pijamalı Aleyna, yorgun olduğunu söyledi ve klibi için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aleyna Tilki dikkat çeken açıklamalarda bulundu

2016’da Emrah Karaduman’ın ‘Cevapsız Çınlama’ parçasıyla rekor kıran, 2017’de ilk solo şarkısı ‘Sen Olsan Bari’yi yayımlayan, müzik dünyasında son yılların en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki, Etiler’de objektiflere yansıdı.

15 Nisan’da müzikseverlerle buluşturacağı İngilizce şarkısı ‘Take It or Leave It’ için çalışmalarını sürdüren Tilki, set sonrası yemek yemek için soluğu bir restoranda aldı. Mekanı girerken görüntülenen ünlü popçu, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yorgun olduğunu ifade eden Tilki, çekilmelerin sorulması üzerine, “Zor bir klipti. Hem profesyonel olması, hem de amatör hissi koruması gerekiyordu. O da biraz zor bir şey. Kıyafetleri, sound’u… Hepsinde bu denge olması gerekiyordu. Bu durum bizi zorladı ama çok güzel oldu. Çok heyecanlıyım, az kaldı” açıklamasını yaptı.

Daha önce “Kendi odamda, kendi garajımda, motosikletli arkadaşlarımla çekiyorum. Çok eğlenceli olacak” yorumunda bulunduğu yeni klibinin yönetmenlerinden birinin kendisini olduğunu dile getiren Tilki, “Çok detay vermeyeyim. Çıkınca göreceksiniz” demekle yetindi.

Aleyna Tilki’nin önceki gün 2.8 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından paylaştığı ve 600 binden fazla izlenen dans görüntüleri çok konuşulmuştu. Şarkıcı, basın mensuplarının “Danslarınız size özgü mü, yoksa dans ekibiyle mi çalışıyorsunuz?” sorusuna, “Yok ya! Koreografi gibi mi duruyor? Orada kafamdan sallaya sallaya yapıyorum” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir