Alfatlı, yeni meslektaşlarına ruhsatlarını verdi

Önümüzdeki 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimlere hazırlanan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Bölge 1 Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı çalışmalarına devam ediyor.

Alfatlı, yeni meslektaşlarına ruhsatlarını verdi

Çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları, düşünce ve strateji kulüplerinin, akademik odaların toplantılarına katılan Alfatlı, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ruhsat törenine katıldı.

Üç yıllık staj süresinin ardından TURMOB tarafından gerçekleştirilen sınavlardan başarı ile çıkan ve SMMM ünvanı almaya hak kazanan yeni meslektaşlarına tebriklerini ileten ve ruhsatını veren Alfatlı şunları söyledi:

‘Bugün aramıza onlarca meslektaşımız katıldı. Önce okul, ardından staja kabul sınavı, sonrasında başlayan staj ve nihayetinde TURMOB tarafından gerçekleştirilen sınav sonrası SMMM ünvanı almaya hak kazandınız. Bizim mesleğimiz mükellefle devlet arasında köprü kuran, her gün kendini yenileyen bir meslektir. Sizlerin de bu mesleği en iyi şekilde yapacağınızdan eminim. Almış olduğunuz ruhsatınız hayırlı olsun evinize, ailenize bereketli kazançlarınız olsun”

Alfatlı’ya ruhsat alan yeni meslektaşları da teşekkür etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir