Ali Babacan, Bursa’da iftar programına katıldı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Bursa’da düzenlediği iftar programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ali Babacan, Bursa’da iftar programına katıldı

EBRU TAŞDEMİR / NORM HABER

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin düzenlediği iftar programı nedeniyle Bursa’ya geldi.

Emek Kapalı Pazar Alanı’nda organize edilen iftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Ali Babacan, Bursalıların dertlerini ve taleplerini dinledi.

Babacan, iftar sonrası buradaki vatandaşlara seslendi.

Ali Babacan’ın konuşmasından satır başları:

‘BU ÜLKENİN BAŞARISININ TEMELİNDE GÜVEN VAR’

“Türkiye’nin dört bir yanında örgütleniyoruz. Şu an 81 ilde il başkanı görevlendirmiş durumdayız. 973 ilçemizin 718’inde ilçe başkanı görevlendirmiş bulunuyoruz. Türkiye’yi il il, ilçe ilçe geziyoruz.

Partimizin kurulduğundan bu yana benim Bursa’ya 7. gelişim. Bursa’yı seviyoruz çok şükür, Bursa’da bizi seviyor.

Çok çalışmak zorundayız ama aynı zamanda dosdoğru çalışmak zorundayız. Güven oluşturmalıyız. Bu ülkenin başarısının temelinde güven var. Güven olmadan asla olmayacak. Önce güveni inşa edeceğiz. Gençler soruyor, ‘Güven nasıl inşa edeceğiz?’ diye, bende diyorum ki; konuşunca doğruyu söyleyeceksin, söz verdiğin zaman tutacaksın, emanete hıyanet etmeyeceksin, her daim hukukla adaletle hareket edeceksin, dürüst ve liyakatli kadrolarla çalışacaksın, her kararında istişare edeceksin, şeffaf olacaksın, her zaman hesap vermeye hazır olacaksın.

İnşallah hep beraber başaracağız. Türkiyemiz çok daha iyi yargılara layık, bu ülkenin gençleri çok daha iyi bir eğitime layık. Bu ülkenin çiftçileri çok daha iyi tarım politikalarına layık, bu ülkenin emeklisi ve işçisi çok daha iyi gelir seviyesine layık. Hepsini yapacağız çok hızlı yapacağız.”

“ÖNCE ÖZGÜRLÜK, HUKUK, ADALET, SONRA KORKMA TÜRKİYE DİYORUZ”

“Eylem planımızı açıklıyoruz, hükumetin ilk 90 dakika, ilk 90 günü, ilk 180 günü, ilk 360 günde yapacaklarımızı bütün ayrıntılarıyla ortaya koyacağız. Bizden başka bunu yapan yok. Ne yapacağımızı ne açıklayacağımızı bugünden hazırlıyoruz. Önce özgürlük diyoruz, hukuk diyoruz, adalet diyoruz ve bunları yaptıktan sonra korkma Türkiye diyoruz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir