Alişan: Çok özledim seni

Temmuz 2021’de covid19 nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan, zor günler geçiriyor. Kardeşinin ölümünden sonra yeğenleri ve ailesiyle sık sık zaman geçiren Alişan, kaybettiği kardeşinin fotoğraflarını ve anılarını da sık sık Instagram’dan paylaşıyor. Kardeşiyle fotoğraflarını yayınlayan Alişan, özlemini dile getirdi.

Alişan: Çok özledim seni

Şarkıcı Alişan, geçtiğimiz temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş’ı (41) koronavirüs sebebiyle toprağa verdi.

Zor günler geçiren ünlü isim, zaman zaman acısını takipçileriyle de paylaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Alişan, son olarak merhum kardeşi Selçuk Tektaş ve ailesiyle birlikte çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Herkesi duygulandıran 45 yaşındaki ünlü türkücü, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflara; “Özledim, çok özledim seni…” notunu düştü.

Öte yandan Alişan, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası yaptığı paylaşımla adından ve kardeş acısından söz ettirmişti.

‘ESKİDEN ÇOK SEVERDİM’

Kar yağarken çekilen bir kareyi paylaşan ünlü isim, “Eskiden çok severdim. Ama şimdi sen o toprağın altında yatarken, üzerine düşen her kar tanesi beni kahrediyor. Sensiz alışmak istemiyorum ne kışa ne yaza…” demişti.

Alişan, birkaç ay önce de ‘teve2 Magazin Masası’ programına telefonla bağlanmıştı. Ünlü şarkıcı, yaşadığı süreci gözyaşlarıyla anlatmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

‘GÜNLER GEÇMİYOR’

“Günler geçmiyor. Kasım 21’inde dört ay olacak ama biz onu beş aydır görmüyoruz, bir ay da yoğun bakım süreci var. En son 20 Haziran’da mesajlaşmıştık. Ayakta kalmak zorundayım, mesleğimi yapmak zorundayım. Çünkü üzerimde birçok sorumluluk var.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir