Alişan ve Buse Varol cephesinde yeni gelişme

Alişan ve Buse Varol’un bir süredir boşanacakları ve evleri ayırdıkları iddia edilmişti. Şimdi ise Alişan ve Buse Varol’dan yeni paylaşım geldi.

Alişan ve Buse Varol cephesinde yeni gelişme

Alişan ve Buse Varol evliliğindeki kriz küçük çocukları Eliz’in doğum gününde ortaya çıkmıştı. İkili ayrı ayrı doğum günü kutlamış ve Varol kaynanasının kendisini evindeki kutlamaya davet etmediğini açıklamıştı.

Boşanacakları iddia edilen ikili 2019 senesinde dünyaya gelen oğulları Burak’ın doğum gününü birlikte kutladı.

Alişan eşi ve çocuklarıyla pozlarını sosyal medyadan da paylaştı.

Buse Varol geçtiğimiz gün görüntülenmiş ve evlilik yüzüğünün parmağında olmadığı görülmüştü. Eşiyle evlerini ayırmadıklarını ifade eden oyuncu, “Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz.” diyerek, haklarında çıkan ‘boşanma’ haberlerini yalanlamıştı.

SEYHAN SOYLU ÇARPICI AÇIKLAMLARDA BULUNMUŞTU

Seyhan Soylu, ünlü çift hakkında şu iddialarda bulundu: “Alişan 6 gündür evine gitmiyor annesinde kalıyor. Birincisi Alişan zaten evine gitmiyordu. İlk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3-4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. İkincisi Buse Varol’un avukatı boşanma hazırlıklarına başladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor.

Üçüncüsü ise Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil. Alişan’ın değil 5 milyonluk, 500 TL’lik bir şeyi yok üzerinde. Neden? Alişan’ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yapılır. Buse böyle yaparak Alişan’dan bir şey alamaz. Mal paylaşımı yok çünkü Alişan’ın böyle bir serveti yok.

Şu anki evi de kiradır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep. Suzan Hanım bu olaya el koydu ve bir süre ayrı kalmalarını istedi. Suzan Hanım varken, onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boşanmayacaklar”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir