Alişan ve Buse Varol’un evliliğinde büyük kriz! Buse Varol’dan açıklama geldi

Buse Varol ve Alişan, evlilikte yolun sonuna geldi gibi… Evleri ayırdıkları konuşulan ve boşanma kararı aldıkları iddia edilen çiftin evliliğinde krizlerin nedeni ortaya çıktı. Çift, kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutlamıştı. Böylelikle ayrılık iddiaları yeniden gündeme gelmişti. O doğum günü partisinin altından büyük bir kriz çıktı. Buse Varol ise konu hakkında açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Alişan ve Buse Varol’un evliliğinde büyük kriz! Buse Varol’dan açıklama geldi

Türkücü Alişan, 7 ay önce kardeşi Selçuk Tektaş’ı (41) koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeşinin ölümünden sonra yeğenleri Eyşan ve Ceylan’ı bir an olsun yanından ayırmadı.

2018’de evlendiği Buse Varol ise Alişan’ın kendi çocukları Burak ve Eliz’i ihmal ettiğini düşünüyordu. Bu nedenle araları bozuldu.

NE YAPTIYSA OLMADI

Çift eski günlerine dönmek için kasım ayında baş başa Budapeşte’ye tatile gitti. Ancak Alişan, ne yaptıysa olmadı. Buse Varol’un davranışları da aile içinde gerilimi arttırdı.

BOŞANMA AŞAMASINDALAR

Önceki gün kızları Eliz 1 yaşına bastı. Hâlâ içi yanan Alişan sade bir kutlama yapmak istedi. Buse Varol ise beş yıldızlı bir otelde parti düzenledi.

Bu durum aileyi ikiye böldü, ipler kopma noktasına geldi. Alişan, annesi Suzan Tektaş’ın evinde yeğenleri ve yengesi Merve ile küçük bir pasta kesti.

Buse Varol, otel konusunda direttiği için kayınvalidesinin evine davet edilmedi.

Alişan’ın ailesinin Buse Varol’un tutumundan son derece rahatsız olduğu ve çiftin boşanma aşamasına geldiği konuşuluyor.

Buse Varol beş yıldızlı otelde düzenlediği partinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Öte yandan Seyhan Soylu, Alişan’ın 6 gündür annesinin evinde kaldığını belirtti ve bunun kesin bir bilgi olduğunun altını çizdi.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Buse Varol, haklarında çıkan iddialara Söylemezsem Olmaz programına mesaj göndererek şu ifadelere yer verdi…

“Evler falan ayrılmadı. Kaan da (kardeşi) gelmedi, babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi.”

Kaynanasının evindeki kutlamaya çağrılmadığını geçtiğimiz gün açıklayan Buse Varol bu konuda daha fazla açıklama yapmadı.

Kaynak: Posta

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir