Alper Özüpak, Erdoğan’ı işaret etti ve ekledi: Başka yolu yok

EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, seyyanen zamdan mahrum bırakılan milyonlarca emeklinin mağduriyetinin giderilmesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geçtiğini ifade ederek; “Bütün yollar Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çıkıyor. Yarın uçaktan iner inmez emekli diyecek ya da emekli diyecek, başka yolu yok’ ifadelerini kullandı.

Alper Özüpak, Erdoğan’ı işaret etti ve ekledi: Başka yolu yok

Son açıklanan enflasyon verisiyle emekli zammı yüzde 19,77 olurken, anayasal hakkı olan 19.77’lik enflasyon farkını alan emekliler tüm ümidini seyyanen yapılacak zamma bağlamıştı. Beklentileri gerçekleşmeyen emeklilere, yüzde 5.23 oranında refah payı ile yüzde 25 oranında zam verileceği belli olmuştu.

Söz konusu zam oranı emeklililerde hayal kırıklığına sebep olurken, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak da konuyla ilgili şunları söyledi:

‘EYT’DEN EMEKLİ KARDEŞLERİM, AİLEMİZİN BEKASI İÇİN BİRLİK OLMA ZAMANI’

Bütün yollar Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çıkıyor. Yarın uçaktan iner inmez emekli diyecek ya da emekli diyecek, başka yolu yok. 6 milyon en düşük maaş alan EYT’den emekli olan kardeşlerim ailemizin bekası için birlik olma zamanı.

‘KÖK MAAŞA 8 BİN TL YA GELECEK YA GELECEK’

Kök maaşa 8 bin TL ya gelecek ya gelecek, başka yolu yok. 6 milyon en düşük maaş alan kaderdaşlarımla bekliyoruz. Ya olacak ya da olduracagız.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir