Altay, Süper Lig’de

TFF 1. Lig play-off finalinde Altınordu ile Altay, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştı. Mücadeleyi 1-0 kazanan Altay, Adana Demirspor, GZT Giresunspor’dan sonra Süper Lig’e çıkan 3. takım oldu.

Altay, Süper Lig’de

TFF 1. Lig play-off finalinde Altınordu ile Altay, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştı.

Mücadeleyi 1-0 kazanan Altay, Adana Demirspor ve GZT Giresunspor’dan sonra Süper Lig’e çıkan 3. takım oldu. Mücadelenin sona ermesinin ardından futbolcular ve teknik ekip büyük sevinç yaşadı.

Futbolcular müsabakayı izleyen taraftarlarının yanına giderek Süper Lig’e yükselmeyi doyasıya kutladı. Başkan Özgür Ekmekçioğlu da sahaya inerek futbolcuları ve teknik ekibini tebrik etti.

Kutlamaların ardından İzmir ekibi düzenlenen törenle madalyalarını ve kupasını aldı. Madalyalarını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik takdim etti.

Maçtan Dakikalar

51. dakikada sol kanattan Metehan Mimaroğlu’nun ortasında direkt kaleye yönelen meşin yuvarlak kaleci Cihan Topaloğlu’nda kaldı.

66. dakikada Poko’nun sağ taraftan ortasında ceza sahası içinde Paixao’nun kafa vuruşunda kale önünde Erhan Çelenk müsait durumda meşin yuvarlağa dokunamadı.

68. dakikada Mehmet Erdem Uğurlu’nun sol taraftan ortasında kale önünde Paixao’nun vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarpıp dışarı gitti.

87. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda ön direkte Ahmet İlhan Özek’in kafa vuruşunda kaleci Cihan Topaloğlu meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

89. dakikada Kappel’in sağ taraftan ortasında arka direkte Erhan Çelenk’in kafa ile indirdiği topa kale önünde Paixao’nun dokunuşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir