Armağan Çağlayan ameliyata hazırlanıyor

Geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalandığını duyuran ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, hastalığının seyriyle ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Kanserin lenflerine sıçramadığını öğrenen Çağlayan, sevenlerini Instagram hesabından bilgilendirdi.

Armağan Çağlayan ameliyata hazırlanıyor

YouTube’da hazırladığı programlarla adından söz ettiren Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını duyurmuştu. Daha önce yaptığı paylaşımda “Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım.” açıklamasında bulunan Çağlayan, son durumu şu sözlerle duyurdu:

“Selamlar. Perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere …Herkese her şey için çooook teşekkürler… sevgiler …”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir