ASKİ Genel Müdürü görevden alındı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ü görevden aldı.

ASKİ Genel Müdürü görevden alındı

Son günlerde etkili olan sağanak yağışlar sonrası su baskınlarının yaşandığı Ankara’da ASKİ Genel Müdürü görevden alındı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Genel Müdür Erdoğan Öztürk’ü görevden alarak başkanlık iç emrine görevlendirdi.

ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Işık’ın, Öztürk’ün yerine asaleten atama yapılan kadar Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüteceği öğrenildi.

ERDOĞAN ÖZTÜRK KİMDİR?

1964 yılında Elazığ’da doğdu. Çankaya lisesi ve O.D.T.Ü inşaat mühendislik bölümünü bitirdi.

Sırasıyla Erzincan’da deprem sonrası kamu binaları yapım ve rehabilitasyon işini takiben DSİ Amasya Şube Md ve DSİ Ankara Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES dairesinde görev aldı.

Özel sektörde baraj, TBM (Tunnel Boring Machine) ile açılan enerji ve atıksu tünel yapım projelerinde bulundu. Enerjisa Üretim A.Ş’deki görevi sonrası, Anadolu Grup Bünyesinde 86 Megawatt’lık Paravani HES projesinde 4 yıl proje müdürü, 2015 – 2019 yılları arasında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde ASKİ Genel Müdürü olarak görev aldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir