Av. Hakan Çavuşoğlu & Av. Nurullah Murat Hukuk Bürosu açıldı

Eski başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Nurullah Murat avukatlık ofisi açıldı.

Av. Hakan Çavuşoğlu & Av. Nurullah Murat Hukuk Bürosu açıldı

Haber – Görüntü: Fikret TURAN

Eski başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Nurullah Murat avukatlık ofisi açıldı. Açılış,  Altınova Mahallesi İstanbul Yolu Caddesi’nde Hitit Naturel Ofis’te yapıldı.

Açılışa Bursa siyasetinden isimlerde vardı. Katılanlar arasında Ahmet kılıç, Davut Aydın, Oktay Yılmaz ve Osman Mesten, Refik Özen ve Ferhat Erol vardı.

Açılışta konuşmasını yapan Hakan Çavuşoğlu şunları söyledi:

Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Uzun yıllardan bu yana da Bursamız gibi en nadide, en güzel, ülkemizin ve dünyanın en güzel kentlerinden bir tanesi Bursa hemşehrilerimize, milletvekillerimize vekili olarak hizmet ettik Rabb’imize şükürler olsun. İnşallah hizmet alacağız. Memlekete hizmet vereceğiz. Siyaset Aynı zamanda bir meslek değil. Dolayısıyla siyaseti yapan hizmet edecektir.
Hangi işi yaparsanız yapın her zaman için vatanımıza, milletimize hizmet etmeyi de sürdürüyoruz. Dolayısıyla bugün sizlerin karşısında bir avukat ile birlikte büro açılışında bulunuyoruz. Buraya emin olun ki çok sayıda arkadaşımız dava halinde bizlerle. Sizler öncelikle geldiniz. Çok teşekkür ederiz davet edemediğimiz, ulaşamadığımız, çok sayıda insanımız var. Her ne olursa olsun onlar da bizlere hakkını helal etsinler. Çağırmak konusunda bir önceliğimiz yok tabii. Hepsi bizim kardeşimiz, dostumuz ama burada, Onlar da bizimle beraber. Ben biliyorum ki burada birçok sayıda insanımızın, kardeşimizin, dostumuz olan kişiler Ancak bütün dostlarımızın sonrasında ağırlamaya devam edeceğiz. Tabii bu vesileyle hepimizin çok ama çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Tekrardan hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. konuk olup arımızda uzun yıllar birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız burada. sanayici iş adamları, arkadaşlarımız da var. Gençlik kollarımız var, kadın kollarımız var, onur Konuğumuz olarak bugün sayın valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, bizimle beraber bu mutlu günümüzü sizlere bir arada olmaktan çok mutluyum…

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir