AYMNET artık uluslararası bir şirket!

AYMNET Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sağlam şirketin gerçekleştirdiği yeni yıl kutlamasında konuşarak, “Artık hepiniz Uluslararası bir şirket çalışanısınız. Bulgaristan’da ve İspanya’daki şubelerimizde işler oldukça büyümeye başladı. Hepinizi tebrik ederim” dedi.

AYMNET artık uluslararası bir şirket!

Türkiye’nin ile Bursa’nın yerli ve milli üretime büyük katkı koyan şirketlerinden olan ve gıda takviyesi olarak tıp literatürüne girmiş ender firmalardan biri olan AYMNET, önceki gece yeni yıl kutlaması gerçekleştirdi.

Uludağ yolunda yer alan Çam Et Mangal’da gerçekleşen yeni yıl kutlamasına AYMNET Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sağlam, eşi ve AYMNET yönetim kurulu üyesi Sibel Sağlam ile şirket çalışanları ve aileleri katıldı.

BÜTÜN ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR

Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen kutlamada çalışanlarına müjde veren AYMNET Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sağlam, “Öncelikle herkese katılımı için teşekkür ederim. Bu kutlamaları ilk yaptığımızda burada 6-7 kişiydik şu an aramızda eksikler olmasına rağmen burada tam 23 kişiyiz. AYMNET artık 160 bin bayiliği ve 50 çalışanıyla gerçekten büyük bir aile oldu. Sizlere burada bir müjde de vermek istiyorum.

Artık hepiniz Uluslararası bir şirket çalışanısınız. Bulgaristan’da ve İspanya’daki şubelerimizde işler oldukça büyümeye başladı. 2024 yılında Bulgaristan’da çok büyük bir tanıtım lansmanı yapacağız. Oldukça başarılı bir yılı geride bıraktınız, bu yüzden hepinizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir