Ayşegül Melisa Doğan estetik sonrası bambaşka biri oldu!

2014 ve 2015 yıllarında katıldığı Bu Tarz Benim yarışmasıyla ün kazanan Ayşegül Melisa Doğan, programda yarışan bir diğer isim olan Özlem Özden’le yaşadığı kavgalarla hafızalara kazınmıştı. Fenomen isim, yarışma sonrası estetik operasyon geçirmişti. Doğan’ın yeni halini gören tanımakta zorlanıyor.

Ayşegül Melisa Doğan estetik sonrası bambaşka biri oldu!

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve butik işletmeciliği yapan Ayşegül Melisa Doğan, 2014 ve 2015 yıllarında katıldığı Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanınmıştı. Programda bir başka yarışmacı Özlem Özden’le yaşadığı kavgalarla bilinen isim, seneler sonra görüntüsüyle şaşırttı.

İşte Benim Stilim yarışmasında adı sürekli kavgaya karışan yarışmacı Ayşegül Melisa Doğan yarışma sonrası estetik operasyon yaptırmıştı. Fenomen isim, estetikleriyle ilgili “Yanaklarımda dolgu var, bişektomi yok. Dişlerim lamine… Çenede ve gıdıda dolgu var. Düzenli botoks yaptırıyorum. Kaş ve kirpik liftingi yaptırıyorum” itirafı yapmıştı.

Doğan, ayrıca kendisine sosyal medya üzerinde hakaret dolu paylaşımda bulunan ve estetik sonrası halini hakaret kullanarak eleştiren bir kullanıcı hakkında hakaret suçundan dava açmıştı.

Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarına devam eden Ayşegül Melisa Doğan, yaptırdığı estetik operasyonların ardından yeni görüntüsünü takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir