Bahçeli: Adayımız Erdoğan’dır, tekrar seçilecektir!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantıları kapsamında Konya’da açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli: Adayımız Erdoğan’dır, tekrar seçilecektir!

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Kararınız kaderinizi, iradeniz aydınlık bir geleceğin rotasını belirleyecektir. Vakit, an ve an yaklaşmakta çember daralmaktadır.

Bizim adayımız belli, kararımız nettir! Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Sayın Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili sayısı ve siyasal destek itibarıyla çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi Grubu’nun ve Cumhur İttifakı’nın tezahür etmesidir. Samimi ve kesintisiz mücadelemizin gayesi bu amaçlara ulaşmaktır.

Zillet ittifakı, baştan ayağı yanlıştadır ve bu ittifak Türkiye’nin önüne koyulmuş takoz partileridir. Bunların geçim kapıları yalandır dedikodudur iftiradır. Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar, büyümesinden rahatsızlık duyuyorlar. Söz dinleyen değil sözü dinlenen, sesi kesilen değil sesi yükselen, önü alınan değil ön alan bir Türkiye gerçeğini hazmedemiyorlar.

Bal mumundan kanat yapmışlar, güneşe uçmaya çalışıyorlar. Türkiye’ye muhalefet ederek siyaset yaptıklarını zannediyorlar. Bu yüzden zillete düştüklerini, ziyan olduklarını göremeyecek kadar körleşmiş ve gaflete kapılmış haldeler.

Dillerinden çıkan, kalplerinden geçenlerle bağdaşmıyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir