Basil Iwanyk’den John Wick 5 açıklaması

Son olarak dördüncü filmiyle izleyici karşısına çıkan John Wick serisinin yapımcısı Basil Iwanyk, “John Wick 5” hakkında konuştu.

Basil Iwanyk’den John Wick 5 açıklaması

Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı dört filmlik John Wick serisinin son halkası, dünya çapında 430 milyon doların üzerinde gişe hasılatı etmiş ve olası bir devam filmi söylentileri ortaya çıkmıştı.

“John Wick 5” ile ilgili yeni açıklama, serisinin yapımcısı Basil Iwanyk’den geldi.

ScreenRant’e konuşan Iwanyk, “John Wick 4’ün sonuyla ilgili sevdiğim şey, eğer bu başka bir John Wick filmi olmayacağı anlamına geliyorsa, serinin güzel ve zarif bir şekilde bitirilmesi” dedi.

‘JOHN WICK SERİSİ DEVAM EDERSE YENİ FİLM BAMBAŞKA OLACAK’

Ünlü yapımcı, sözlerine; “Eğer başka bir John Wick filmi olacaksa, ki ben olacağına inanıyorum, henüz ne olduğunu bilmiyoruz ama inanıyorum. Tamamen başka bir şey olacakmış gibi hissediyorum. Bir sonraki John Wick başka bir fasıl olacak. John Wick 4’ten 6 ay sonrası gibi olmayacak” diye devam etti.

‘BİRLİKTE VAKİT GEÇİRMEYİ ÖZLÜYORUZ’

“Sadece bunun ne olduğunu bilmiyoruz” diyen Basil Iwanyk, “Ama hepimiz birlikte vakit geçirmeyi ve bu süreci seviyoruz. Zaman geçtikçe bunu daha çok özlüyoruz. Kulağa ne kadar çılgınca gelse ve gerçekten zor olsa da bu filmleri yapmanın gerçekten heyecan verici bir yanı var. Sizinle konuşmayı ve gişeyi kastetmiyorum bile. Sadece montajı, hazırlığı, oyuncu seçimini kastediyorum. Çok eğlenceli” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Len Wiseman’ın yönettiği ve başrolünde Ana de Armas’ın yer aldığı Ballerina’nın da 7 Haziran 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.

John Wick evreninde geçen film, suikastçi bir kadının öldürülen ailesinin intikamını almasını anlatıyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir