Başkan adayı Kennedy: Bir solucan beynime girdi

Eski ABD Başkanı John F. Kennedy’nin yeğeni ve 2024 başkanlık seçimleri bağımsız adayı Robert F. Kennedy Jr.’dan sağlık sorunları ile ilgili açıklama geldi. 

Başkan adayı Kennedy: Bir solucan beynime girdi

Ciddi hafıza kaybı ve zihinsel bulanıklıktan muzdarip olduğu belirtilen Kennedy’nin beynine giren bir solucanın, beyninin bir kısmını yiyerek içerde öldüğü ortaya çıktı.

Kennedy’nin başkanlık kampanyası sözcüsü Stefanie Spear, CNN’e yaptığı açıklamada, Kennedy Jr.’ın, çevre savunucusu olarak “Afrika, Güney Amerika ve Asya’da yoğun seyahatlerde bulunduğunu” ve bu gezilerden birinde parazite yakalandığını söyledi.

Spear, Kennedy Jr.’ın sağlık sorunlarının 10 yıldan fazla bir süre önce çözüldüğünü, şu an kendisinin fiziksel ve zihinsel olarak sağlam olduğunu savunarak, 81 yaşındaki Başkan Joe Biden ve 77 yaşındaki eski Başkan Donald Trump’a atfen, “Rakipleri göz önüne alındığında, Kennedy Jr.’ın sağlığını sorgulamak çok komik bir durum.” dedi.

Öte yandan Kennedy Jr.’ın, sağlık raporunu yayınlamayı ise reddettiği iddia edildi.

Kennedy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “5 beyin solucanı daha yerim ve yine de Trump ve Başkan Biden’ı yenerim” diye yazdı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir