Başkan Aktaş’tan Mudanya Belediyesi’ne ‘katı atık’ tepkisi: Ne gerekirse yapacağız

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Belediyesi’nin katı atık bedellerini su faturalarından tahsil edilmesine yönelik girişimini eleştirerek, ”CHP’li Mudanya Belediyesi daha açık konuşsun. Hukuk zaferinin kazananı vatandaş mı? Kaybedeni kim? Diğer şehirlerde alınmayan bu bedeli vatandaşlarımdan da alınmaması adına ne gerekirse yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Aktaş’tan Mudanya Belediyesi’ne ‘katı atık’ tepkisi: Ne gerekirse yapacağız

Bursa Büyükşehir Belediyesi Alinur Aktaş, Mudanya Belediyesi’nin katı atık bedellerinin su faturalarından tahsil edilmesine yönelik yaptığı girişimi eleştirdi.

Aktaş, ”Diğer büyükşehirlerde alınmayan katı atık bedellerinin vatandaşımızdan alınmaması adına ne gerekirse yapacağız.” ifadelerini kullandı.

İşte Aktaş’ın yaptığı o açıklama;

Çok sayıda büyükşehir belediyesinde olduğu gibi CHP’li belediyeler tarafından yönetilen İstanbul’da, Ankara’da da uygulanmayan ‘katı atık bedeli’ni su faturası üzerinden tahsil etmek için, yani vatandaşın cebinden bugüne kadar alınmayan parasını almak için mahkeme koridorlarında mesai harcayan CHP’li Mudanya Belediyesi daha açık konuşsun. Hukuk zaferinin kazananı vatandaş mı? Kaybedeni kim? Diğer şehirlerde alınmayan bu bedeli vatandaşlarımdan da alınmaması adına ne gerekirse yapacağız.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir