Başkan Aydın’dan Vali Demirtaş’a ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş‘a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

Başkan Aydın’dan Vali Demirtaş’a ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın geçtiğimiz günlerde Valiler kararnamesi ile Bursa Valiliğine atanan Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Aydın ziyaret sırasında Vali Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun dileklerini sundu. Başkan Aydın’a ziyaret esnasında Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri eşlik etti.

Belediye Başkanı Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ecdadımızın gözbebeği Bursamız da görev yapmak hepimiz için gurur verici bir olaydır, diyerek sözlerine “Bursamız Türkiye’mizin kadim şehirlerindendir. Ülkemiz için, Bursamız için görev ne olursa olsun çalışmak gerçekten çok gurur vericidir. Bursamız Valilik makamında bir bayrak değişimi oldu.“ cümleleriyle devam etti.

Başkan Aydın açıklamasına “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen valiler kararnamesi ile güzel Bursamıza atanan Valimiz Sn. Mahmut Demirtaş’a Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis üyelerimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaret sırasında Bursa’mızı, Orhangazimizi konuştuk. Sayın Valimizin yeni görevini tebrik ediyor, Bursamıza hoşgeldiniz diyorum.“ ifadeleriyle son verdi.

 

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir