Başkan Bozbey müjdeyi verdi: Cadde ve bulvar otoparkları artık ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, cadde ve bulvar otoparklarının ücretsiz kullanılması için gerekli düzenlemenin hayata geçirildiğini duyurdu. Bozbey, geçmiş BURBAK borçlarının da silineceğini Bursalılarla paylaştı.

Başkan Bozbey müjdeyi verdi: Cadde ve bulvar otoparkları artık ücretsiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkçe olmayan tabelaların kaldırılması ve suya getirilen yüzde 25 indirimin hemen arkasından alınan yeni kararla, BURBAK noktalarının da ücretsiz olacağını duyurdu.

3 Mayıs Cuma günü itibariyle yürürlüğe girecek uygulama ile birlikte vatandaşlar cadde ve bulvar üzerinde bulunan BURBAK noktalarına araçlarını ücretsiz olarak park edebilecek. Bununla birlikte geçmişe yönelik var olan otopark borçları da silinecek.

Başkan Bozbey’in sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:

“Sevgili hemşehrilerim; uzun yıllardır sizler için mücadelesini verdiğim cadde ve bulvar otoparklarının ücretsiz kullanılması için gerekli düzenlemeyi gerçekleştirdik.

BURBAK BORÇLARI DA SİLİNİYOR

3 Mayıs Cuma gününden itibaren cadde ve bulvar otoparklarını özgürce kullanabilirsiniz. Ayrıca geçmiş cadde ve bulvar BURBAK borçlarınız siliniyor.

Daha yaşanabilir, daha özgür Bursa’mızı sizleri gülümseten hizmetler ile birlikte oluşturacağız.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir