Başkan Bür mazbatayı aldı, ilk mesajı verdi!

Bursaspor’un yeni başkanı Sinan Bür, mazbata töreninde camiaya mesaj gönderdi. Bür, “Bursaspor için her kapıyı çalacağız, bizi beklesinler. Yarından itibaren yola çıkıyoruz. Bursaspor’da bir ivme göreceksiniz.” dedi.

Başkan Bür mazbatayı aldı, ilk mesajı verdi!

Bursaspor’un olağanüstü Seçimli İdari ve Mali Genel Kurulu’nda göreve gelen Sinan Bür mazbatasını aldı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende konuşan Bür, yeşil-beyazlı camiaya destek olun çağrısında bulundu.  Recep Günay’ın katılmadığı mazbata töreninde eski 2. Başkan Metin Genç ile birlikte olağanüstü kongrenin divan kurulu başkanı İdris Sevinç ve Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder yer aldı.

SİNAN BÜR: HER KAPIYI ÇALACAĞIZ, BİZİ BEKLESİNLER

Bür, “Bizim işimiz şimdi başlıyor artık. Kongre bir heyecandı. Bursasporlular teveccühü bize gösterdi. Bu güvene karşılık vereceğiz. Gençlerimize bir canlılık getirmek istiyoruz. Mental ve fiziksel bir katkı getirmemiz lazım ama şehirden de katkı bekliyoruz. Bursaspor için her kapıyı çalacağız, bizi beklesinler. Yarından itibaren yola çıkıyoruz. Bursaspor’da bir ivme göreceksiniz. Hepimize hayırlı olsun. Bu çocukların arkasında olun.” dedi.

GALİP SAKDER: “DİVAN KURULU OLARAK ARKALARINDA OLACAĞIZ”
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder ise, “Sinan Bür başkanımıza hayırlı olsun. Mayıs ayına kadar bir süreç var. Bursaspor’u seven herkesi bu taşın altına elini koymaya davet ediyoruz. Görevler gelip geçici. Metin Genç kardeşimiz Ankaraspor maçının masrafını kendisinin karşılayacağını söyledi. Teşekkür ederiz. Böyle olmalı. Biz küfüre de karşıyız. Bunların da önüne geçeceğiz. Milletvekillerimizden, belediye başkanlarımızdan destek istiyoruz. Başkanımızın da dediği gibi her kapı çalınacak ve divan kurulu olarak da arkalarında olacağız. Zor bir süreçteyiz. İnşallah ligde kalırsak programlarımızı ona göre de yapacağız” dedi.

Seçimi kazanan Sinan Bür’ün listesi:

Sinan Bür (Başkan)
Ünal Yarar
Sinan Oral
Erkan Öncel
Ercan Bayraktar
Adem Bostan
Erdinç Doğan
İsmail Ertekin
Alper Özyüksel

YEDEKLER
Mehmet Recai Özdemir
Cemal Vardar
Beyhan Çalışkan
Gökhan Güleç
Salih Fındıkkaya
Orhan Efe
Eren Şengüzel
Şaban Doğan

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir