Batalla imzayı attı: İkinci yuvam olarak gördüğüm şehre geldim

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, Bursaspor’un eski oyuncusu Pablo Martin Batalla’yı teknik direktör olarak kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Batalla, “Bursa’yı ikinci evim olarak görüyorum. Tamer başkan da beni aradığında Bursa olduğu için kabul ettim. İkiz babası oldum ve ailemi başka bir yere götürmek istemiyordum. Burada olduğum için mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Batalla imzayı attı: İkinci yuvam olarak gördüğüm şehre geldim

Kameraman: Mesut ERDOĞAN

Bursaspor’un efsane oyuncusu Pablo Marti Matalla, Amatör Lig takımlarından Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü ile teknik direktör olarak anlaştı.

Batalla’nın imza töreni, Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleşti.

İmza töreninde Batalla’yı Bursa ile tekrar buluşturan süreci anlatan Nilüfer Belediye Spor Kulübü Başkanı Tamer İşler şunları söyledi:

“Nilüfer Belediye Spor Futbol Kulübü olarak, bu sene planlarımız arasında geçen sene oluşturduğumuz futbol kadromuza Pablo Batalla ile 3 yıllık anlaşmış durumdayız. Kendisine bu teklifi sundum ve de ailesini de alarak buraya geldiği için hocamıza teşekkür ediyorum.

‘PABLO’YA BİR KANDİL GECESİ ULAŞTIM’

Ben Pablo’ya bir kandil gecesi ulaştım ve kısa sürede anlaştık. Tesisleirmiz mülemmel ve sağ olsun belediye başkanımız da arkamızdalar.

Bursaspor bu şehrin vazgeçilmez değeridir. Teknik kadromuz ve hocalarımızla, altyapımızdaki çocuklarımızla, onların da amacı A takımda oynamak olsun istiyoruz. Sahamız çok güzel.

‘MÜCADELECİ BİR TAKIM OLACAĞIZ’

Transferimizin yüzde 95’i bitti, 3-4 tane de Pablo’ya bıraktık. Mücadeleci bir takım olacağız ve hedefimiz 3’üncü ligdir.”

Nilüfer Belediye Spor Kulübü’nün teknik direktörlük görevine getirilen Pablo Martin Batalla’nın konuşmalarından satır başları ise şöyle;

‘İKİNCİ YUVAM OLARAK GÖRDÜĞÜM ŞEHRE GELDİM’

İkinci yuvam olarak gördüğüm şehre geldim. Potansiyeli olan bir kulüp ve teşekkür ediyorum. Bursa’yı ikinci evim olarak görüyorum. Tamer başkan da beni aradığında Bursa olduğu için kabul ettim. İkiz babası oldum ve ailemi başka bir yere götürmek istemiyordum. Burada olduğum için mutluyum.

‘BURSASPOR İÇİN EN İYİSİNİ DİLİYORUM’

Bursaspor ile ilgili fazla konuşmama gerek yok. Ben sevgimi ve saygımı söylemlerle değil hareketlerimle gösterdiğimi düşünüyorum. Bursaspor için en iyisini diliyorum.

Ben oyunculuğumda da uzun planlar yapmadım. Anın tadını çıkarmaya çalıştım. Bu kulübün de ciddi hedefleri var, öncellikle iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor.”

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir