Batshuayi transferinde ortalık karıştı!

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği Michy Batshuayi’nin transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İngiliz ekibi Chelsea’de düşünülmeyen ve satış listesine konan Belçikalı futbolcunun adı Premier Lig takımlarıyla anılıyor. 28 yaşındaki santrfor, Wolves ile el sıkışmıştı ancak yaşanan son gelişme anlaşmayı askıya aldı. Mavilerin, Belçikalı forveti farklı bir formülle bedelsiz olarak göndereceği ortaya çıktı.

Batshuayi transferinde ortalık karıştı!

Golcü transferi yapmak isteyen Fenerbahçe’de, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Batshuayi ismi gündeme gelmişti. Sarı-lacivertlilerin, Belçikalı oyuncu ile anlaşma sağladığı ve Chelsea ile pazarlıklarda bulunduğu iddia edilmişti. İngiltere’den de talipleri bulunan Michy Batshuayi’nin transferinde ortalık karıştı.

Chelsea’de Tuchel’in gelecek planları arasında yer almayan yıldız futbolcu satış listesine kondu. Bir süredir İngiliz kulüpleriyle temaslarda bulunan Batsuhayi, Wolverhampton ile el sıkışmıştı. Transferde gündem yaratan bir gelişme yaşandı ve 28 yaşındaki oyuncunun rotası Everton’a kırıldı.

Everton’ın Batshuayi’ye olan ilgisi nedeniyle Wolves ile anlaşmanın askıya alındığı öne sürüldü. Chelsea’nin Everton’dan Anthony Gordon’ı kadrosuna katma konusunda ısrarcı olduğu ve transfer için formül arayışına girdiği belirtildi. Golcü arayışlarında olan Everton ile Chelsea arasında yapılacak anlaşma sonucu Batshuayi’nin bedelsiz transferinin gerçekleşebileceği ifade edildi.

Fotomac.com.tr editörü Burak Şentürk’ün, İngiliz basınından derlediği haberde, Chelsea, Gordon’ın transferinde mutlu sona ulaşırsa, Batshuayi’nin bedelsiz satışına onay verecek. Michy Batsuhayi kariyerinde Marsilya, Dortmund, Valencia, Beşiktaş ve Chelsea gibi takımların formasını giydi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir