BBP’den Karacabey çıkarması

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimlere hazırlanan Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili adayları Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Bölge, 1.sıra Milletvekili adayı Ekrem Alfatlı liderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

BBP’den Karacabey çıkarması

Bursa’da girilmedik ev, girilmedik işyeri, sıkılmadık ev mottosu ile çalışmalarına devam eden Alfatlı ve arkadaşları Karacabeylilerle buluştu.

Gruplar halinde çarşı, pazar, esnaf ve ev ziyaretleri yapan Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları vatandaşlardan önümüzdeki seçimlerde BBP’ye oy istediler.

Heyet daha sonra önce Karacabey Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı ve yönetim kurulu ile buluştular. Küçük esnafın sorunları konusunda fikir alışverişinde bulunan BBP heyeti sorunların çözümü noktasında söz verdi.

Grup ardından toplu olarak Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muammer Üstündağ’a konuk olan Alfatlı ve arkadaşları önce bilgi aldılar.

Ardından Alfatlı “Karacabey ekonomisi tarımsal üretim noktasında Bursa’nın can damarı. Ama son yıllarda Karacabey tarımın yanına turizm ve teknolojiyi de yanına alarak devam ediyor. Karacabey’e çok yakın bölgede kurulan TEKNOSAB sanayi bölgesi ile Karacabey’in daha da cazibesi artacaktır. Biz verimli tarım arazilerimizin de korunarak kirletici olmayan sanayi ile Karacabey’in daha da gelişeceğini umuyoruz” dedi.

Başkan Üstündağ’da ziyarette çok memnun olduğunu, Karacabey’in sanayicilerinin sorunları ile ilgili dosyayı Alfatlı’ya iletti , Alfatlı’ya ve BBP’ye seçimlerde başarı dileklerinde bulundu.

Heyetin son durağı ise Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan oldu. Alfatlı ve arkadaşları Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a hem başarı dilerken hem de ilçede BBP’nin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu adına yaptırdığı ve öncü olduğu, okul ve park için teşekkür etti.

Ardından Alfatlı ziyaret sırasında Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak vatandaşın belediyeden olan taleplerini Ali Özkan’a iletti.
Başkan Özkan “elinden geleni yapacağını ve ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek Cumhur İttifakı’nın seçimlerden başarı ile çıkacak” dedi.

Ziyaretlerde Alfatlı’ya ,İsmail Demir,Selahattin Celt,Hasan Uslu ,Harun Çiçek ,Av.Mehmet Erhan Altan ,Kadriye Öz ,İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Alfatlı ve İbrahim Arı da iştirak etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir