Bem-Bir-Sen’den Ferdi Masa Tenisi Turnuvası

Büyükşehir Belediyesi’nde tek yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen; Büyükşehir Belediyesi ve bağlı iştirakleri ile Buski Genel Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan, Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’nı düzenledi.

Bem-Bir-Sen’den Ferdi Masa Tenisi Turnuvası

Büyükşehir Belediyesi’nde tek yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen, kuruluşunun 30. yılı nedeniyle; personeller arasında iş birliğini artırmak, bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı iştirakler ile Buski Genel Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan, BEM-BİR-SEN Bursa 1 Nolu Şube olarak Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’nı düzenledi.

Turnuvada 8’i kadın, 68’i erkek olmak üzere toplamda 76 personel katılım gösterdi. Büyük katılımın sağlandığı turnuva kapsamında, erkekler 4’erli 17 grupta mücadele etti ve gruplarında 1. ve 2. olan katılımcılar eleme maçları oynamaya hak kazandı. Kadın katılımcıların sayısının az olması nedeniyle ise lig sistemi yöntemine göre maçlar yapıldı ve ilk 4’e giren katılımcılar eleme maçlarını oynama hak kazandı.

8 kadın katılımcı toplam 31 maç, 68 erkek katılımcı toplamda 135 maç olmak üzere genel toplamda 166 karşılaşma gerçekleşti.

Final maçları ve ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Bayrak, Buski Genel Müdürü Güngör Gülenç, Buski Genel Müdür Yardımcıları İbrahim Yedikardeş, İsmail Gerim ve Devrim İzgi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Yunus Kaldırım ve çok sayıda bürokrat katılarak , katılımcılara ödülleri takdim edildi.
.

BEM-BİR-SEN Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Ağlan, yaptığı kapanış konuşmasında, başta katılımcılar olmak üzere, Belediye Spor’a ait masa tenisi salonunun kullanımındaki katkıları ve destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Genel Sekreter Ulaş Akhan, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç ve Belediye Spor Yönetim Kurulu ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir