Bennu Yıldırımlar’dan, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen açıklaması

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Sadakatsiz’ isimli dizide ‘Asya Günalan’ rolüyle izleyicinin karşısına çıkan Bennu Yıldırımlar önceki gün bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Bennu Yıldırımlar, aralarının bozuk olduğu iddia edilen bir dönem aynı dizide yer alan Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır hakkında yorumda bulundu.

Bennu Yıldırımlar’dan, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen açıklaması

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bennu Yıldırımlar, ‘Kurt Adam’ adlı tiyatro oyununun prömiyerinde görüntülendi.

Habertürk’ün haberine göre; muhabirlerle sohbet eden oyuncu, dijital platform ve televizyon dizileri arasında yapılan kıyaslamayla ilgili görüş bildirdi.

52 yaşındaki Bennu Yıldırımlar, kıyaslama ile ilgili; “Ben konuya bakarım, dijital veya televizyon fark etmez, konuyu beğenirsem benim için yeterlidir” ifadelerini kullandı.

Yıldırımlar, ayrıca 2006-2010 yılları arasında yayınlanan ‘Yaprak Dökümü’nde oynayan Fahriye Evcen ile Gökçe Bahadır’ın arasında soğuk rüzgarlar estiği yönünde çıkan iddialar hakkında konuştu.

O dönem dizide ‘Leyla’ (Gökçe Bahadır) ve ‘Necla’nın (Fahriye Evcen) ablası ‘Fikret’ karakterini canlandıran Yıldırımlar, konuyla ilgili; “Ben öyle şeyler hatırlamıyorum, öyle bir durum yaşanmadı” dedi.

Öte yandan aynı dizide Nehir Hanım karakterine hayat veren Bedia Ener, geçtiğimiz aylarda ‘2. Sayfa’ programına konuk olmuş ve Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir