Bensu Soral evliliği hakkında konuştu

Aralarındaki krizi çözdükten sonra iş insanı Hakan Baş ile evliliğine ikinci bir şans veren Bensu Soral, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Yeni projesi hakkında konuşan oyuncu, evliliği hakkında da konuştu.

Bensu Soral evliliği hakkında konuştu

Bensu Soral, önceki akşam Etiler’de bir stüdyodaydı. Yakın zamanda dijital platform yayınlanacak olan dizideki rolün provaları için stüdyoya giren oyuncu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

30 yaşındaki güzel, “Dizi için provalarımız devam ediyor. Fazla bilgi veremiyorum. Çekimlerimiz yaklaştı. Tamamen bu işe odaklandık. O yüzden çok heyecanlıyız” dedi. Gazetecilerin “Bergen filmini izleme fırsatınız oldu mu?” sorusuna Bnesu Soral, “İzlemedim. Ama çok merak ediyorum. Çok güzel bir iş olduğunu okudum. Yoğun bir şekilde çalıştığım için izleme fırsatı bulamadım. Hayranı olduğum birçok isim var” şeklinde yanıt verdi.

Bensu Soral, “Sizin de hayranı olduğunuz veya canlandırmak istediğiniz bir isim var mı?” sorusuna da yanıt verdi: Canlandırmak istediğim ismi düşünmedim. Beni çok hazırlıksız yakaladınız.

2018 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturduğu Hakan Baş ile evliliğinin çok iyi gittiğini söyleyen güzel oyuncu, “Artık üzerimizde karabulutlar yok. Mutluyuz” ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir