Berfu Yenenler: Artık eskisi gibi olmam mümkün değil

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan ve geçtiğimiz günlerde Malatya’da çocuklara oyuncak dağıtan Berfu Yenenler, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Berfu Yenenler: Artık eskisi gibi olmam mümkün değil

Tüm ülkeyi yasa boğan depremlerin ardından ünlü isimler seferber olup deprem bölgesine bağış yaparken, depremin ilk günlerinden beri yardım çağırısında bulunan ve afet bölgesine giderek çocuklara oyuncak dağıtan Berfu Yenenler, sosyal medyadaki paylaşımıyla dikkat çekti.

TAKİPÇİSİNİN MESAJINI PAYLAŞTI

Berfu Yenenler takipçisinden gelen, “Bir depremzede olarak yazıyorum. Eve döndükten sonra çocuklarına daha başka sarıldığına o kadar çok eminim ki… Zaten çok iyi yürekli bir annesin ama bu kez başka sarılıp şükür etmişsinizdir demek istedim” mesajını yayınlayarak cevapladı.

‘KIRILMAZ SANIYORDUM KENDİMİ, BAYAĞI İYİ KIRILMIŞIM’

Çocukları Kuzey ve Mete’nin fotoğraflarını paylaşıma ekleyen Yenenler, “Hayatımda, kendimde, kafamda çok şey değişti. Artık eskisi gibi olmam mümkün değil, normalim neyse onu da olmam mümkün değil. Çok söz var anlatacak, söyleyecek çok şey var ama kelimelerim yetmiyor… Ama kırılmaz ve dimdik sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım…” sözlerini iletti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir