Beşiktaş ikinci yarıya mağlubiyetle başladı

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasındaki Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Da Costa’nın hat-trick yaptığı maçta 3 puanı 3 golle aldı. Siyah-beyazlılar kendi evindeki galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

Beşiktaş ikinci yarıya mağlubiyetle başladı

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasındaki Beşiktaş-ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlı ekip 3 puanı 3 golle aldı.

Kasımpaşa, Da Costa’nın golleriyle 3 puanı aldı. Da Costa bu maçla kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

Siyah-beyazlılar kendi evindeki galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

İLK YARI

9. dakikada Kasımpaşa tehlikeli geldi. Sol kanatta topla buluşan Gomis’in ceza sahasına gönderdiği ortada Fall meşin yuvarlağı kafayla ceza yayına indirdi. Aytaç Kara’nın gelişine sert şutunda top az farkla üstten dışarı çıktı.

18. dakikada Beşiktaş gole yaklaştı. Savunmadan atılan uzun pasta sol kanatta topu alan Semih Kılıçsoy, rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdi. Sol çaprazda bir rakibini daha ekarte eden genç futbolcunun yerden şutunda kaleci Gianniotis gole izin vermedi.

34. dakikada sol kanatta topla buluşan Ben Ouanes’in ceza sahasına gönderdiği ortada savunmanın uzaklaştırdığı topa Gökhan Gül çok sert vurdu, kaleci Mert Günok uzanarak topu kornere gönderdi.

35. dakikada sağdan kazanılan korner atışında Hajradinovic ön direğe ortaladı. Bu noktaya hareketlenen Aytaç Kara’nın kafa vuruşunda Mert Günok’un müdahale ettiği meşin yuvarlak direğe de çarparak yeniden kornere gitti.

41. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Salih Uçan’ın geri pasında Onur Bulut’tan önce topu kapan Hajradinovic bekletmeden pasını Da Costa’ya aktardı. Ceza sahası dışı sol çaprazında meşin yuvarlağı kapan bu futbolcunun uzaktan sert şutunda top filelerle buluştu: 0-1.

45+2. dakikada Beşiktaş beraberliği yakaladı. Muleka’nın pasıyla sol kanatta topla buluşan Rashica, ceza sahasına hareketlenip yerden arka direğe ortaladı. Savunmadan önce topa hareketlenen Semih Kılıçsoy’un çaprazdan kayarak vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1.

Mücadelenin ilk yarısı 1-1 sonuçlandı.

İKİNCİ YARI

68′ Sakatlanan Necip Uysal ilk olarak oyuna devam etse de daha sonra kendisini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi. Necip’in yerine Tayyip Talha dahil oldu.

80′ Gomis’in ortasında Da Costa topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

83′ Da Costa bir kez daha sahneye çıkarak skoru belirledi.

90’+5 Karşılaşma 3-1’lik Kasımpaşa galibiyetiyle sona erdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir