Beştepe’de kritik EYT toplantısı! Ekrem Açıkel: Son karar verilebilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında EYT düzenlemesi ile ilgili Beştepe’de yeni bir toplantı yapılıyor. Gazeteci Ekrem Açıkel’e göre ise bu toplantı, EYT düzenlemesi ile ilgili son kararın alınabileceği toplantı olabilir.

Beştepe’de kritik EYT toplantısı! Ekrem Açıkel: Son karar verilebilir

Gazeteci Ekrem Açıkel, EYT’de yeni yaş sınırı iddialarının ardından sunduğu haber programında;  emeklilikte yaşa takılan yüz binlerce vatandaşın twitter’da organize olarak 2 milyonu aşkın tweetle dünya gündemine girdiğini hatırlattı ve şunları söyledi:

EYT TOPLANTISININ ARDINDAKİ MOTİVASYON: 2 GÜNDE 2.5 MİLYONA YAKIN TWEET

“Belki de az önce Beştepe’de başlayan o EYT, asgari ücret toplantısının ardındaki motivasyon şu: Burası twitter’ın tt listesi, EYTdeYaşKoşulunaHayır… Bir milyon 140 bin tweet atmışlar, dünya gündemindeler. Dünkü bir milyon, bugün neredeyse bir milyon 200 bin; 2 günde 2.5 milyona yakın tweet ve mekanızmaları tetiklemesi.

‘EYT TOPLANTISINDA SON KARAR VERİLEBİLİR’

Açıkel, program sonrası kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise söz konusu EYT toplantısıyla son kararın verilebileceği yorumunu yaptı.

Açıkel, “Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT toplantısında. Son karar verilebilir. EYT’liler üzgün ama kararlı. Milyon tane  #EYTdeYaşKoşulunaHayır mesajı attık. Ben de fırtınalı son 24 saati dürüstçe ve yürekten anlattım.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir