Betül Cüreklibatır’dan Cüneyt Arkın paylaşımı

Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, yaklaşık 6 ay önce hayatını kaybetti. Arkın’ın 52 yıllık hayat arkadaşı Betül Cüreklibatır, eşinin sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Betül Cüreklibatır’dan Cüneyt Arkın paylaşımı

‘Kara Murat’ karakterine hayat verdiği filmler başta olmak üzere çok izlenen birçok projede yer alan usta oyuncu Cüneyt Arkın, geçtiğimiz haziran ayında 85 yaşında hayata veda etti.

Unutulmaz filmlere imza atan Arkın’ın vefatı, televizyon ve sanat dünyasını yasa boğmuştu. Usta sanatçının eşi Betül Cüreklibatır, Arkın ile ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.

“ŞİMDİ HAYALLERE SARILIYORUM”

Eşinin sosyal medya hesaplarından yıllar önce çekilen bu fotoğrafını yayınlayan Betül Cüreklibatır, paylaşıma “Şimdi hayallere sarılıyorum” notunu düştü.

Betül Cüreklibatır'dan Cüneyt Arkın paylaşımı - 1

“BETÜL’DEN ÖNCE ÖLMEK İSTERİM”

Eşi Betül Cüreklibatır’a aşkından her fırsatta bahseden Cüneyt Arkın, 2020 yılında Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafta, “Ölümden korkmuyorum. Sadece Betül’den evvel ölmek isterim. Allah göstermesin onun yokluğunu, yalnız kalmak istemem. Bir günlüğüne bir yere gittiğinde bile onu çok özlüyorum. Onsuz bir günü bile düşünemiyorum ya!” demişti. Hatta Cüneyt Arkın, “Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül’ümü kaybettiğim an ben de yok olurum…” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir