Beyonce, ‘Renaissance’ turnesine çıkacağını duyurdu

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Beyonce, hayranlarının heyecanla beklediği dünya turnesini bu yıl gerçekleştireceğini açıkladı.

Beyonce, ‘Renaissance’ turnesine çıkacağını duyurdu

Son olarak 2018’de konser vermesinin ardından geçtiğimiz haftalarda Dubai’de bir otelin açılışında gösterişli bir konser sahneleyen ünlü şarkıcı Beyonce, dünya turnesine çıkmaya hazırlanıyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beyonce, son albümü ‘Renaissance‘ ile aynı ismi paylaşan dünya turnesine çıkacağının müjdeli haberini hayranlarına iletti.

EN SON 2016 YILINDA DÜNYA TURNESİNE ÇIKMIŞTI

En son 2016 yılında dünya turnesine çıkan yıldız şarkıcı, ‘Renaissance’ turu için İsveç’te başlamak üzere 43 konser tarihi paylaştı.

Şarkıcı, listelerde zirveye yerleşen albümüyle BRIT Ödülleri’nde En İyi Uluslararası Şarkıcı ve En İyi Uluslararası Şarkı (Break My Soul) ile adaylık kazanmıştı.

DUBAİ KONSERİ TEPKİ TOPLADI

Öte yandan, şarkıcının Dubai’de sahnelere dönmesi hayranlarını mutlu etse de Dubai’nin eşcinsel ilişkilere karşı katı yasalarının olması bazı hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

Beş yıl aradan sonra ilk kez canlı performans sergileyen şarkıcının son albümü Renaissance, “siyah queer kültürünü onurlandırması” ve LGBT ikonlarından ilham alması nedeniyle hayranlarından tam not almıştı.

Ancak bir saatlik konser için 24 milyon dolar (450 milyon TL) aldığı bilinen Beyonce’nin Dubai’de konser vermesi tepki çekti. BBC’nin haberine göre şarkıcının LGBT haklarını tanımayan bir ülkede konser vermesi üzerine sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir