Bozbey, Kent Meydanı’nda vatandaşla buluştu

Resmi olmayan sonuçlara göre Bursa’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Bozbey, Bursalılarla Kent Meydanı’nda bir araya geldi. Bozbey, “Ne kadar güzelsiniz, harikasınız Bursa. Bu seçimin kahramanları, bu başarının kahramanları sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

Bozbey, Kent Meydanı’nda vatandaşla buluştu

Haber: SİMLANUR İNCE

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in kesin olmayan sonuçlara göre seçimi önde götürmesinin ardından Bursa’da kutlamalar başladı. Vatandaşlar sokağa akın ederken, Bozbey ise Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluşarak açıklamalarda bulundu.

Vatandaşlar marşlarla, şarkılarla kutlamalarını sürdürürken CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kent Meydanı’na geldi. Bozbey’e CHP Bursa İl Başkanı ve CHP Bursa Milletvekilleri de eşlik etti.

‘NİHAT YEŞİLTAŞ: BURSA BİR TARİH YAZMIŞTIR’

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Son sözü hep inananlar söyler. Bugün Bursa bir tarih yazmıştır. Bugün Bursa’da Cumhuriyet Halk Partisi bir tarih yazmıştır. Tam 47 yıl sonra CHP Bursa’da iktidar olmuştur. Hayırlı olsun. Ben İl Başkanı olarak hayatımın en anlamlı gününü Bursa halkına armağan ediyorum. Bugün 47 yıl sonra yine bir Bursa ile kazandık. Bir selam da Bursa ittifakına, Mustafa Bozbey ittifakı oluşturan herkese selam olsun. Daha önce kime oy verirlerse versinler, hangi görüşte olurlarsa olsunlar bir Bursa ittifakı oluştu. Hepimize armağan olsun. Bursa’da Belediyecilik denilince akla gelen ilk isim, belediyecilik tarihine ismini yazdıran Mustafa Bozbey, Bursa’ya hayırlı olsun” ifadelerini kullanarak sözlerine başladı.

‘BİZİM SEVDAMIZ BURSA SEVDASI, TÜRKİYE SEVDASI’

Yeşiltaş, “Yarın sabahtan itibaren bu kentte güneş bir başka doğacak. Hiç kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin mutlu ve huzurlu bir kenti birlikte ilmek ilmek öreceğiz. 17 Belediye Başkanıma, Kadın ve Gençlik kollarıma, bize omuz veren Bursalılara teşekkür ediyorum. Ne demiştik? Mutlaka kazanacağız, demiştik. İşte bugün aynı noktadan şunu söylemek istiyorum. Bizim sevdamız Bursa sevdası, Türkiye sevdası. Duyan duysun, bilen bilsin, böyledir bizim sevdamız” dedi.

‘BOZBEY: SİZLER BU SEÇİMİN KAHRAMANLARISINIZ’

Halka seslenen Bozbey ise, “Bursa ne kadar güzelsiniz, harikasınız Bursa. Sizler bu seçimin kahramanlarısınız. Bu seçimin kahramanları, bu başarının kahramanları sizlersiniz” diyerek halkı selamladı.

Bozbey, “Bizlere sahip çıkan bütün herkese, tüm dostlarımıza, bir değişim için Bursa’da çocukların da gülümsemesini isteyen sandığa giden ve sandığa gitmek için ikna eden herkese teşekkürler. Sizlerin her birinize, sandık sorumlularımıza, müşahitlerimize, avukatlarımıza, bilişim sorumlularımıza, ilçe başkanlarımıza, il başkanımıza, belediye başkanlarımıza, bu yolculukta bizi hiçbir zaman bırakmayan gönül dostlarına selam olsun. Bu başarı bizlerin başarısı” ifadelerini kullandı.

‘BU KENTİ SİZLERLE BERABER YÖNETECEĞİZ’

Bozbey, “Şimdi görev zamanı. Bursaspor sevdalılarına da selam olsun. Bursaspor, Bursa’nın marka değeridir. Herkes bunu böyle bilsin. Bu yolculukta çok güzel insanlar bizimle beraber oldu. Bizim kazanmamız için gerekli olan her şeyi yaptılar, sandığa gittiler. Sizlerle birlikte kol kola girdiler ve Bursa’da değişimi yaptılar. Önce çocukları gülümseteceğiz. Bizler her hizmeti eşit yapacağız. Herkesin başkanıyım dedim, herkesin başkanı olacağım. Kahraman sizlersiniz. Sizler bu mücadelede inanılmaz çaba harcadınız, inanılmaz bir mücadelenin sonunda başardınız. Kahraman sizlersiniz. Hemen işe koyuluyoruz. Bursa’nın sorunlarına vakıfız. Hepsini biliyoruz, bundan sonra bu kenti sizlerle beraber yöneteceğiz. Bizler sizlerle beraber güçlüyüz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir