Brad Pitt ile Emily Ratajkowski aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz haftalarda eşi Sebastian Bear McClard ile boşanacağı öne sürülen İngiliz model Emily Ratajkowski, eşiyle birlikte paylaştığı ortak dairelerinden taşınırken görüntülendi. Bu olaylardan sonra Ratajkowski’nin, Amerikalı aktör Brad Pitt ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Brad Pitt ile Emily Ratajkowski aşk mı yaşıyor?

Emily Ratajkowski, 4 yıllık eşi Sebastian Bear McClard ile birlikte tuttukları New York’taki evlerinden kendine ait eşyaları taşıyarak, boşanma yolunda bir adım daha atmış oldu.

Ratajkowski’nin, mobilyalarının, kıyafetlerinin ve özel eşyalarının nakliyeciler tarafından kamyonete yüklendiği anlar kameralara yansıdı.

Diğer yandan McClard ile boşanma sürecinde olduğu öne sürülen 31 yaşındaki ünlü modelin, resmi olarak 2019 yılında Angelina Jolie ile boşanan Amerikalı aktör Brad Pitt ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Konuyla ilgili OK Magazine’e konuşan bir kaynak, “Brad, 2020 Vanity Fair Oscar partisinde Emily’den hoşlandı. Baş başa kalmadılar, ama arkadaşları da yanlarındayken konuştular. Ancak Emily o zamanlar Sebastian ile evliydi, ve Brad tabii ki buna saygı duyuyordu. Olanlardan sonra Brad, Emily’ye çıkma teklif etti ve o da ‘evet’ dedi. Emily, her zaman Brad’in sevimli olduğunu düşündü, ve kendi bakış açısına göre; kaybedecek neyi vardı ki?” ifadelerini kullandı.

Ratajkowski ve Pitt ikilisinden herhangi bir açıklamada gelmezken, 58 yaşındaki ünlü oyuncunun temsilcisi ortaya atılan iddiaları kabul etmediğini söyledi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir