Bridget Jones geri dönüyor: Hugh Grant filmin detaylarını açıkladı

Romantik komedi denince akla ilk gelen yapımlardan olan Bridget Jones beyazperdeye geri dönüyor. Serinin 4. filminde rol alacak olan Hugh Grant, yapımla ilgili detayları paylaştı.

Bridget Jones geri dönüyor: Hugh Grant filmin detaylarını açıkladı

Romantik komedi türünün ikonik serisi, Bridget Jones yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Helen Fielding’in aynı isimli romanlarından uyarlanan seri, “Bridget Jones 4: Mad About the Boy” (Bridget Jones: Oğlana Deli Oluyor) filmiyle yıllar sonra beyazperdede olacak.

“ÇOK İYİ SENARYO”

Renée Zellweger ile seriye geri dönen Hugh Grant, filmle ilgili konuştu. People’a konuşan Grant, şu ifadeleri kullandı:

“Senaryo kısmen Helen Fielding’in eşinin ölümünden sonra iki çocuğunu tek başına büyütme deneyimlerine dayanıyor. Bridget da iki çocuk büyütüyor ve birileriyle görüşmeye yeniden başlayıp başlamaması gerektiğini düşünüyor. Çok iyi bir senaryo.”

Entertainment Tonight’a da konuşan usta oyuncu, “Size şunu söyleyeyim; bence 4. Bridget filmi için yazılan bu senaryo, 4’ü arasında en iyisi. Hatta uzun zamandır okuduğum en iyi senaryolardan biri” dedi.

Bridget Jones geri dönüyor: Hugh Grant filmin detaylarını açıkladı - 1

Yönetmen koltuğunda Michael Morris’in oturacağı filmde Hiwetel Ejiofor, Emma Thompson ve Leo Woodall da rol alacak.

Sekiz yıl aradan sonra izleyici ile buluşacak olan “Bridget Jones 4: Mad About the Boy” filmi dünya genelinde 14 Şubat 2025 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir