Buket Aydın ‘yaşlanmışsın’ yorumunu görünce çıldırdı!

Estetikleri ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Buket Aydın sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Politika yorumları nedeniyle birçok isimle polemik yaşayan Aydın son pozlarına gelen bir yorum karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Buket Aydın ‘yaşlanmışsın’ yorumunu görünce çıldırdı!

Estetikleri ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Buket Aydın sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Politika yorumları nedeniyle birçok isimle polemik yaşayan Aydın son pozlarına gelen bir yorum karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Erce Baykal ile 7 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla konuşulan ünlü spiker Buket Aydın hem aşk hayatı hem de dış görünüşüyle en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Estetikleriyle ilgili sık sık gündem olan Buket Aydın eleştirilere şöyle cevap vermişti:

“Sünnet derisinden alınan kök hücre çok yaygın ama ben onu yaptırmayacağım. Çok doğru bulunmuyor. Esas popüler olan; bebeklerin kordon kanından elde edilen bir kök hücre var, bunun yüze enjektesi… Bunu deneyeceğim”

Buket Aydın son olarak sosyal medya hesabından pozlarını paylaştı.

"Yaşlanmışsın" yorumunu görünce çıldırdı! "B.k atacak bir şey bulamadın"

Aydın, kendisine yapılan “Ellerine bak yaşlanmış” yorumunu görünce “Ya b.k atacak bir şey bulamadın di mi başka evet kendini böyle avut” diyerek kızdı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir