Burak Deniz’in olay çıkarıp Nilperi Şahinkaya’ya küfür ettiği iddia edildi

Serenay Sarıkaya ile ‘Şahmaran’ dizisinde başrolü paylaşan Burak Deniz, çekimler için Adana’ya gitti. İddiaya göre ünlü oyuncu, önceki akşam gittiği bir otelde Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi’nin oturduğu masaya giderek olay çıkardı.

Burak Deniz’in olay çıkarıp Nilperi Şahinkaya’ya küfür ettiği iddia edildi

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Deniz, Altın Koza Film Festivali nedeniyle sevgilisi Emre Yusufi’yle Adana’ya giden Nilperi Şahinkaya’nın oturduğu masaya birkaç kez gidip geldi.

Alkollü olduğu iddia edilen Deniz’in olay çıkarmasından rahatsız olan Şahinkaya masadan kalktı. Burak Deniz ise Şahinkaya’nın arkasından küfür etmeye başladı. Ardından Emre Yusufi, Burak Deniz’in üzerine yürüdü. Tartışmanın büyümesiyle araya Yusufi’nin arkadaşı da girdi.

Burak Deniz, bu sefer “Bana mı vuracaksın, vur hadi” diye bağırmaya devam etti. Çevredekilerin müdahalesiyle Burak Deniz otelden uzaklaştırıldı.

Olay sonrası Deniz’in o otelde kalmadığı Şahinkaya ve sevgilisini de tanımadığı öğrenildi. Emre Yusufi’nin tartışmanın ardından otelde kamera kayıtlarını istediği ileri sürüldü.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir