Burak Özçivit’i Moskova’da ‘Hürrem’ karşıladı

Küçük Sırlar, Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Sevda ve Kuruluş Osman dizileriyle yurt dışında büyük hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, Rusya’nın başkenti Moskova’da izdiham yarattı. Özçivit’i Moskova’da Hürrem karşıladı.

Burak Özçivit’i Moskova’da ‘Hürrem’ karşıladı

Burak Özçivit önceki gün 1.5 milyon lira karşılığında Moskova’da bir restoran açılışına katıldı. Kadın hayranları ise izdiham yarattı.

Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Malkoçoğlu rolüyle sevilen oyuncuyu görmeye gelen bir Rus kadın, Meryem Uzerli’nin ‘Hürrem Sultan’ kostümünü giyerek Özçivit ile poz verdi.

Oyuncu, para karşılığı bazı Rus hayranlarıyla Rusya’da bir restoranda yemek yediği iddia edildi. Fahriye Evcen’le evli olan ve ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Özçivit’in video’ları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Olga Buzova’nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise olay oldu. Birbirinden seksi karelerini yayınlayan Buzova, Özçivit’le pozlarını da paylaştı. Buzova, oyuncuyla karelerine, “Fotoğraf çektirmek istedi. Kim olduğunu biliyor musunuz?” diyerek, takipçilerine sordu.

Normalde ortalama 500 yorum alan Rus güzeli Özçivit’le karesi 20 saatte 10 bine yakın yorum alması dikkat çekti.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir