Bursa derbisinde kazanan Bursaspor

Basketbol Erkekler Süper Ligi’nde TOFAŞ ile Frutti Extra Bursaspor arasındaki Bursa derbisini Potanın Timsahları kazandı. Yeşil Beyazlılar maçtan 83-82 galip ayrıldı.

Bursa derbisinde kazanan Bursaspor

Basketbol Erkekler Süper Ligi’nin 14’üncü haftası Bursa derbisine sahne oldu.

FARK HİÇ AÇILMADI

TOFAŞ ile Frutti Extra Bursaspor Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

İki takım arasındaki dev maç büyük bir çekişmeye sahne oldu. Mücadelenin ilk periyodunu TOFAŞ bir sayı farkla 21-20 önde bitirdi. Çekişme ikinci çeyrekte de devam etti. Bu bölümde Frutti Extra Bursaspor bir ara öne geçse de ikinci yarıya TOFAŞ ilk çeyrekte olduğu gibi yine bir sayı farkla 43-42 önde başlama hakkını elde etti.

NEFESLER KESİLDİ

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda da çekişme üst seviyedeydi. Her iki takımda karşılıklı sayılarla birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Frutti Extra Bursaspor bu bölümde yakaladığı farkı korumayı başardı ve final periyoduna 63-59 önde başladı. Karşılaşmanın galibinin belirleneceği son periyotta bitime saniyeler kala Onuralp Bitim iki serbest atıştan faydalanmadı.

TOFAŞ’tan Tyler Ennis 3.8 saniye kala maça 82-82’lik eşitliği getirdi. Bitime 2.4 saniye kala Needham iki serbest atıştan birinde isabet buldu ve takımını 1 sayı farkla öne geçirdi. TOFAŞ son hücumdan faydalanamayınca Frutti Extra Bursaspor maçtan 83-82 galip ayrıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir