Bursa Fan Kulüp’ten eğitime tam destek  

Bursa ve memleket sevdalılarının 1990 yılında kurduğu Bursa Fan Kulüp, eğitime desteğini sürdürüyor. Bursa Fan Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri eşleri ile birlikte kurucusu oldukları okulu ziyaret ettiler. 

Bursa Fan Kulüp’ten eğitime tam destek  

Bursa Fan Kulüp ailesi, Türkiye’de ilk olarak ortaya attığı ve ilk uygulayıcısı olduğu “Okul Yapamıyorsan Sınıf Yap” kampanyası ile 2005 yılında açılan Bursa Fan Kulüp Çukurca İlköğretim Okulu öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı.

Başkan Ademoğlu, göreve yeni atanan Okul Müdürü Murat Elaldı’ya başarılar diledi ve Bursa Fan Kulüp rozetini taktı.

Öğrencilerin ve velilerin katıldığı törende okulun tüm öğretmenlerine de plaket takdim edildi.

Başkan Ademoğlu, okulları ile gurur duyduklarını vurgulayarak, “öğrencilerimizin başarılarını daha da arttırmaları için elimizden gelen bütün imkanları seferber etmeye hazırız” diye konuştu.

Basketbolda Türkiye ikinciliği, Futsal Bursa birinciliği, basketbol Bursa birinciliği, 2017-2018 eğitim öğretim yılı Yıldız Kızlar basketbol il birinciliği, 2017-2018 eğitim öğretim yılı kick boks il birinciliği ve il ikinciliği gibi önemli sportif başarılara imza atan okul için spor salonu yapmak hedeflerinin olduğunu belirten Başkan Ali Ademoğlu, “imkansızlıklar içinde bile önemli dereceler elde eden çocuklarımızı ve gençlerimizi alkışlamanın yanı sıra onları daha büyük başarılara taşıyacak fırsatları sunmayı görev biliyoruz” dedi.

Ziyaretin “5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı” tanınmasının yıldönümünde gerçekleşmiş olmasına da vurgu yapan Ademoğlu “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı çağdaşlık yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Okul Müdürü Murat Elaldı ise evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmeyi vizyon edindiklerinin altını çizerek BFC yönetici ve üyelerine destekleri için teşekkür etti.

Etkinlik çocuklara lokma ikramı ile son buldu.

 

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir