Bursa merkezli dev operasyon: Piyasa değeri 100 milyon!

Bursa merkezli operasyonda yurt dışından Türkiye’ye getirilen çok sayıda TIR’ın motor ve şasi numaralarının değiştirildiği belirlendi. Bursa, İstanbul, Balıkesir ve Sakarya’da gerçekleştirilen operasyonlarda 13 kişi gözaltına alındı.

Bursa merkezli dev operasyon: Piyasa değeri 100 milyon!

Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yurda kaçak getirilen TIR’ların motor ve şasi numaralarının değiştirilerek satıldığını tespit etti.

Ekipler tarafından yapılan çalışmaların ardından Bursa, İstanbul, Balıkesir ve Sakarya’da belirlenen adreslere operasyon yapıldı.

Operasyonda adreslerde bulunan 13 kişi gözaltına alınırken, piyasa değeri 100 milyon TL’yi bulan 20 adet TIR, 16 adet motor bloğu, 12 adet yabancı TIR’lara ait plaka, 1 adet lazer makinesi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tüfek ve çok sayıda da fişek ele geçirildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir