Bursa’da Bozbey’e yoğun ilgi: Salona sığmadılar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için CHP’den aday olan Mustafa Bozbey’e büyük destek vardı. Bozbey’i desteklemeye gelen partililer ve Bursalı vatandaşlar CHP İl Binası’na sığmayınca protokol konuşmalarını sokakta yaptı.

Bursa’da Bozbey’e yoğun ilgi: Salona sığmadılar!

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye adayı Mustafa Bozbey’in adaylık açıklamasına büyük Bursa halkı büyük ilgi gösterdi.

CHP İl Binası’nda gerçekleşen adaylık açıklamasında Mustafa Bozbey’i CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk, Orhan Sarıbal, Kayıhan Pala, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Milli Eğitim eski Bakanı Turhan Tayan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

İL PARTİSİNE SIĞMADILAR!
Bozbey’in adaylık açıklamasında yaşanan yoğun ilgi il parti binasına sığmadı. CHP İl Binası’nda yapılan açıklamanın ardından sokakta bekleyen yüzlerce Mustafa Bozbey destekçisi için protokol sokağa indi. CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve CHP Bursa Milletvekilleri parti binasının önünde bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi.

İlk olarak CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu konuşarak, “Mustafa Bozbey 31 Mart’ta yarım kalan işi tamamlayarak resmi olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin başkanı olacak. Bursa’nın havasıyla suyuyla dünyanın en güzel şehri olması gerekiyor. Ancak Bursa maalesef yanlış yönetimlerin elinde” dedi.

GÜLEMSEYİN BURSA’DASINIZ!
CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, “Bozbey başkanımız ile hep beraber çalışacağız, Bursa’nın makus kaderini değiştireceğiz. Başkanımın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır” derken, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala ise, “Bugün Bursa’da Cumhur ittifakı mensupları bile Nilüfer’de yaşamak istiyorlar. Kendisinin kazandırdığı çok önemli bir slogan vardı, “Gülümseyin Nilüfer’desiniz”. Şimdi de 31 Mart’ta Bursa, Bozbey ile gülümseyecek” diye konuştu. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da, “Gün dayanışma, birlik olma ve birlikte mücadele etme zamanıdır. Bursa yeniden gülümseyecek ve Bozbey başkan olacak” diye açıklama yaptı.

UMUTLAR YENİDEN YEŞERECEK!
Son olarak ise CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş söz aldı. Yeşiltaş, “Umudu yeşertmek için başlıyoruz. Orhaneli’nin, Keles’in, Harmancık’ın güleç yüzlü çocuklarına sözümüz var. Yenişehir’in, Karacabey’in, Mustafakemalpaşa’nın tarım işçisi çocuklarına sözümüz var. İznik’in, Gemlik’in, Mudanya’nın zeytin üreticilerinin çocuklarına sözümüz var. Kestel’in, Gürsu’nun sanayisinde çalışan ailelerin çocuklarına sözümüz var. Hep birlikte üreteceğiz, hep birlikte gülümseyeceğiz” diyerek Mustafa Bozbey ile birlikte coşkulu kalabalığı selamladı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir