Bursa’da dede ve torunu ölümden döndü!

Orhangazi’de Arapzade Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ile Okul caddesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç dede ile torunun olduğu bir motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan motosikletteki dede ile torunu yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan dede ile torunu tedavi altına alındı.

Bursa’da dede ve torunu ölümden döndü!

Kaza Orhangazi’de Cumhuriyet Caddesi ile Okul caddesinin kesiştiği ve daha önce sıkça trafik kazasının yaşandığı kavşakta meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Okul caddesinde seyir halinde olan Zeki G. (62) idaresindeki 34 CET 780 plakalı hafif ticari araç kavşakta Halim Yıldırım (61) idaresindeki 16 VE 157 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan motosikletteki sürücü Halim Yıldırım ile arkasında yolcu olarak bulunan ve sürücünün torunu olduğu belirlenen 15 yaşındaki Hayrunisa Yıldırım yola savruldu.

HASTANEYE KALDIRILDILAR
Acı içinde kalan dede Halim ile torunu Hayrunisa Yıldırım için olay yerine ambulanslar sevk edildi. ilk müdahaleleri burada yapılan iki yaralı Ambulansla Orhangazi Devlet hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Hafif ticari aracın sürücüsü Zeki G. İse ifadesi alınmak üzere Polis merkezine götürüldü.

Hastaneye kaldırılan dede ile torununun hayati tehlikeleri bulunmadığı belirlenirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir